Konverter
Shopping cart
0

Haluan myydä

Älä heitä vanhaa asiaa sen sijaan, että myy sitä muuntimeen

Haluatko myydä käytetyt tuotteet? Mistä käytät tavaroita?

Helpoin tapa tehdä tämä on sähköpostitse. Lähetä sähköpostia kuvia, mittaukset ja lisätiedot (ainevirheille, naarmut) sisseost@konverter.ee ja tehdä sinulle viikon tarjonta (jos se on erittäin nopea, niin ilmoita meille sähköpostissa). Kaksi vaihtoehtoa:

1. Instant-raha on oikea - saat rahat heti kun olet luovuttanut tuotteen meille ja allekirjoittanut ostos-myynti-sopimuksen meille. toinen Komission palkkiot - Komission myynnissä myyntihinta määräytyy kokeneen hankintajohtajan mukaan. Välitysmyynnistä veloitamme kaiken 200 euron myyntihinnasta. Jos myyntihinta on alle 200 €, saat heti rahaa tuotteelle.

Huomaa, että tulos on käytetty kumppanuusalusta. Hinnat, jotka muunnin tarjoaa sinulle, mikä voi vastata hintoja, joita voit myydä loppukäyttäjälle.

Kuljetus? Hintatarjouksemme eivät sisällä tuotteita, jotka tulevat ulos. Tämä palvelu on meille mahdollisuus ostaa, jos sinulla ei ole mahdollisuutta matkustaa. Lisäksi voit tilata purkamisen sekä keittiölle että muille huonekaluille.

Mitä muunnin ei hyväksy? Vaatteet Disassembled and not working electronics Vanhat elokuvateatterit

Tuotteet, joiden valmistus (puhdistus, kokoaminen ja käyttöönotto) kestää yli 5 minuuttia ja tunneittain 15,6 € / h (vähintään 15 min).

TYTÄRYHTIÖ:
Sähköposti: sisseost@konverter.ee
Haluatko myydä jotain?
[contact-form-7 id = "36" title = "Yhteyslomake 1"]