Konverter
Shopping cart
0

Mitä tehdä, jotta pesukone kestää pitkään ja ei haise epämukavuutta?

Pesukone on korvaamaton apulainen, jota ei nykyään voi enää selviytyä. Tietenkin haluamme avustajan palvella meitä moitteettomasti ja mahdollisimman kauan. Jotta tämä tapahtuisi, sen on osaltaan myötävaikutettava koneen ylläpitoon.

Mitä tehdä, jotta pesukone kestää pitkään ja ei haise epämukavuutta?

Kuva: Shutterstock Pesukone on ensin asennettava oikein ja hyvin. Mitä pitäisi tehdä ennen pesukoneen käyttöönottoa?

• aseta se turvalliseen ja mahdolliseen vesitiiviin alustaan ​​• luo ja säädä jalat korkealle • irrota pitkät pesulat, joita käytettiin pesukoneen kuljetuksen aikana • varmista vesiputken liitetyn paineletkun liittäminen • varmista, että pesuveden tyhjennysputki on kunnolla yhteydessä viemäriverkkoon. Kun nämä kohdat on voitettu ja virheet eivät ole syntyneet, on suositeltavaa tutustua ostetun pesukoneen käsikirjaan, lisätä pesuainetta ja asentaa ensimmäinen konetyökalu.

Kuva: IKEA

Kuinka puhdistaa pesukone? Todennäköisesti kuumavesi ja kuohuma pesukoneiden ylläpitoon ovat tuttuja televisiomainoksille. Ja se on hienoa, koska kova ja mineraalipitoinen vesi todella edistävät kalkinpoiston muodostumista, varsinkin jos pesu korkeissa lämpötiloissa. Oikean pesun ja pyykinpesun pesuun on lisättävä sopivaa lisäainetta pesun sopivan veden laadun saavuttamiseksi - Pesukoneen käsikirjaa on luettava huolellisesti ja säilytettävä lähellä pesukoneen lähellä - Pesuhuuhtelun jälkeen tulee vesihanaa kiristää ja pistoke irrottaa liitinyksiköstä (vapautettu liitäntäveden suojausjärjestelmästä). - Pesun jälkeen pesukone on jätettävä auki ja pesukone pestään pehmeällä liinalla. - Puhtaan pesukoneen annostelija on tärkeä tekijä hygieenisessä pesussa. Puhdista laatikko noin kahden kuukauden välein ja poista jäännökset pesuaineesta ja huuhtelukirjoituksesta. Tämä estää epämiellyttävien hajujen muodostumisen ja bakteerien kasvun. Poista raskas lika puhdistamalla laatikko seuraavasti: Vedä laatikko kokonaan ulos koneesta irrottamalla keskuslukitus. Anna laatikon liota vesihauteeseen ja poista jäännös pehmeällä liinalla tai pienellä harjalla, kuten vanha hammasharja. Käytä sopivaa pesuainetta raskasta likaa, kuten kalkinpoistoa varten. - Pesukoneen suodatin on puhdistettava säännöllisesti, varsinkin pyyhkimisen jälkeen. Aika ajoin myös imusuodatin on puhdistettava vesipatsaasta. - Rummun ruostesuojaus voi johtua kolaroista tai hiusleleistä, jotka ovat joutuneet pyykkiin tai vastaaviin. Ruoste voidaan poistaa hienojakoisella puhdistimella. - Hajut muodostumisen estämiseksi pesun tiiviste on kuivoitettava jokaisen pesun jälkeen. Vesi kerääntyy siihen ja kangaspöly. Vain kangasta ja lämpimän veden tarvitsee puhdistaa kumikaivo. Pese pehmyt huolellisesti. Aggressiivisia puhdistusaineita ei tarvita. Ne voivat vahingoittaa kumia. Kone on myös kuivattava sisäpuolelta - Pese pyykki pesun jälkeen pyyhkimällä mahdollisimman pian. Pidä kiinni asioiden kaltaisista märistä muotteista. - Älä puhdista pyykinpesua hapolla, kloorilla tai muulla tehokkaalla valkaisuaineella. Tämä voi vahingoittaa kumitiivisteitä. - Yleensä etikan käyttö on hyvin yleistä kotitalouksissa sähkölaitteiden puhdistuksessa tai poistamisessa. Valmistajia ei kuitenkaan kehoteta tekemään tätä pesukoneessa, koska se vahingoittaa kohtuuttomasti koneen kumia. - Kalkinpoistoa voidaan käyttää kalkinpoistoaineiden avulla. Jo syntynyt kalkinpoisto voidaan poistaa pesemällä pesukone alhaisella 90 ° C: n valkaisuohjelmalla synteettisellä pesuaineella. - Pesuletkut on tarkistettava kerran vuodessa, koska ne voivat aiheuttaa halkeamia toimenpiteen aiheuttamassa paineessa. Lähteet: santehnik.ee, Bosch http://moodnekodu.delfi.ee/news/sisustusjadisain/mida-teha-et-pesuaja-teenus-kaua-ega-lohnaks-ebaimeldivalt?id=80349956